Truckmässa 2015

 Logistik & Transport med Truck arrangerades den 19-21 maj 2015. En bra bit över 5000 besökare fick träffa den svenska truckbranschen och se det senaste på marknaden inom materialhantering.

MaskinLeverantörerna arrangerade tillsammans med tidningen Transportnytt Truck SM under mässan. Ett lyckat arrangemang där svensk mästare i ledstaplare blev Gustaf Larsson (Jula) på en Toyotatruck, vinnare i motviktstruck blev Jimmy Sol (Sundgrens Åkeri) även han på Toyotatruck. Skjutstativtävlingen vanns av Veli Shala (Volvo) på en Lindetruck. Stort grattis till vinnarna!

 

Svenska Maskinmässan 2018

31 maj–2 juni 2018 är det äntligen dags för andra upplagan av Svenska Maskinmässan, den enda platsen för dig som vill se Sveriges alla MaskinLeverantörer på en och samma plats vid ett tillfälle. Alla utställare är medlemmar i MaskinLeverantörerna.

Registrera dig kostnadsfritt redan idag, så har du chans att vinna fina priser för 10 000-tals kronor varje månad fram tills mässan drar igång 31 maj-2 juni. www.maskinmassan.se 

Så här tävlar du:

1.       Registrera dig för kostnadsfritt deltagande på Svenska Maskinmässan (klicka på bilden nedan för att komma direkt till registreringen)

2.       Ange tävlingskod: MASC30

3.       Svara på tävlingsfrågan som ställs i registreringsformuläret

Sedan är du med och tävlar! En vinnare utses varje månad fram till mässan. Ju tidigare du anmäler dig, desto fler chanser har du att vinna! Vinnarna meddelas via mail.

Lycka till!

 

Logistik & Transport med truck 2018

Den 5-7 november samlas truckbranschen i Sverige på Logistik & Transport mässan i Göteborg. Mässan är Nordens ledande mässa och konferens för alla som levererar eller tillhandahåller transport och logistik. 

Logistik & Transport mässan går varje år, men vart tredje år går mässan i en större skepnad, då även truckarna intar scenen. I år, 2018 är ett sådant år! Vi ses den 5-7 november 2018 i Göteborg!
MaskinLeverantörernas truckföretag arrangerar Truckförar SM under mässan. Svensk mästare i ledstaplare, motviktstruck och skjutstativtruck ska koras under de tre mässdagarna. Ett garanterat fartfyllt och underhållande evenemang! mer om TruckSM hittar du på https://www.facebook.com/truckforarSM/

Läs mer om mässan på www.logistik.to

Elmia Lantbruk 2018

Den 24-26 oktober 2018 är det åter dags för Elmia Lantbruk. 

Över 300 utställare samlas i Jönköping. Här hittar man alla som har något att erbjuda det svenska lantbruket, från maskiner, redskap och spannmålshantering, till inomgårdsutrustning, djurskötsel och foder. På mässan hålls också riksutställningar för kött- och mjölkdjur.

Läs mer om mässan på https://www.elmia.se/Lantbruk

En film från Svenska Maskinmässan 2016

Nu är filmen från Svenska Maskinmässan 2016 äntligen klar. Ni kan antingen gå in på www.maskinmassan.se eller så trycker ni på länken nedan för att se filmen.

Klicka här för att se filmen.

 

2016-08-17

 

Svenska Maskinmässan 2016

MaskinLeverantörernas egen mässa Svenska Maskinmässan som gick av stapeln 2-4 juni 2016 på Solvalla blev den succé man hade hoppats på. 11740 unika besökare var på plats och från besökarrapporten kan man se att mässan fick mycket höga betyg, 4,4 på en 5-gradig skala.

På MLs årsmöte den 15 juni 2016 i Vadstena beslöt medlemmarna enhälligt att mässan ska återkomma 2018.  
Läs mer i Pressreleasen. Mer om mässan på www.maskinmassan.se

 

2016-06-17

Elmia Lantbruk 2016

Den 19 - 21 oktober äger den nya Elmia Lantbruksmässan rum.

Den gamla indelningen i Djur & Inomgård respektive Maskin & Fält är borta och nu samsas alla företag på en enda stor mässa!
Missa inte chansen att träffa lantbruksbranschen på den 41:a lantbruksmässan på Elmia.

mer info om mässan på www.elmia.se/Lantbruksmassan/ 

Se pressmeddelandet om ML och Elmias nya samarbetsavtal här.